آزمون دوره مجازی آشنایی با سامانه TTAC
۰ از ۵ سوالات تکمیل شده است .
پرسش و پاسخ:
- ۱
- ۲
- ۳
- ۴
- ۵
اطلاعات
۱ – آزمون شامل پنج سؤال تستی میباشد
۲ – زمان آزمون سی دقیقه میباشد
۳ – برای شروع آزمون روی گزینه شروع کلیک نمایید
۴ – در پایان آزمون حتما بر روی گزینه پایان کلیک نمایید تا نمره شما ثبت شود
۵ – برای صدور گواهی پایان دوره آموزشی، شرکت در نظرسنجی دوره های آموزشی از طریق « کارتابل آموزشی من » ، الزامی میباشد
۶ – نمره قبولی ۶۰ از ۱۰۰ میباشد
۷ – در صورت مردود شدن در آزمون، تا سه دفعه با هماهنگی میتوانید مجددا در آزمون شرکت نمایید
برای هماهنگی جهت باز نمودن آزمون، در پیام رسان «ایتا» ، «تلگرام» یا « واتساپ » به شماره درج شده در بالای سایت پیام دهید (پیامک ندهید)
مدت زمان باز بودن آزمون در هردفعه، نیم ساعت میباشد. لذا فقط در صورت آماده بودن برای انجام آزمون، هماهنگ نمایید تا آزمون باز شود
۸ – اولین نمره ثبت شده در هر روز مبنای قبولی یا ردی میباشد
نکته مهم : فواصل زمانی بین مردودی و باز شدن آزمون حداقل ۲۴ ساعت میاشد
۹ – برای رعایت حقوق دانش پژوهان دیگر، آزمون قابلیت برگشت و مرور را ندارد
در حال حاضر آزمون را تکمیل کرده اید . شما نمیتوانید دوباره شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
شما برای اجرای آزمون باید عضو شده باشید یا وارد پنل کاربری شوید
شما برای شروع این آزمون باید آزمون های مشخص شده را تکمیل نمائید :
” آزمون دوره مجازی آشنایی با سامانه TTAC ” سپاس از اینکه تا پایان با ما همراه بودید
زمان سپری شده است
میانگین امتیاز |
|
امتیاز شما |
|
-
دسته بندی نشده
پاسخ های انتخابی : ۰
تعداد سوالات صحیح: ۰ و امتیاز شما ۰
تعداد سوالات غلط : ۰ و نمره منفی ۰
-
آزمون پایان یافت
برای صدور گواهی آموزشی، شرکت در نظرسنجی دوره های آموزشی از طریق «کارتابل آموزشی من» ، الزامی میباشد.
درصورتی که در پایان آزمون موفق به مشاهده نمره خود نشدید، میتوانید از طریق «کارتابل آموزشی» و گزینه «نمرات و سوابق دانش پژوه» اقدام نمایید.
- ۱
- ۲
- ۳
- ۴
- ۵
- پاسخ داده شده
- مرور
آزمون دوره مجازی بهداشت و ایمنی کار در کارخانجات موادغذایی
۰ از ۵ سوالات تکمیل شده است .
پرسش و پاسخ:
- ۱
- ۲
- ۳
- ۴
- ۵
اطلاعات
۱ – آزمون شامل پنج سؤال تستی میباشد
۲ – زمان آزمون پنج دقیقه میباشد
۳ – برای شروع آزمون روی گزینه شروع کلیک نمایید
۴ – در پایان آزمون حتما بر روی گزینه پایان کلیک نمایید تا نمره شما ثبت شود
۵ – برای صدور گواهی پایان دوره آموزشی، شرکت در نظرسنجی دوره های آموزش از طریق «کارتابل آموزشی من» ، الزامی میباشد
۶ – نمره قبولی ۶۰ از ۱۰۰ میباشد
۷ – در صورت مردود شدن در آزمون، تا سه دفعه با هماهنگی با شماره ۰۹۱۲۸۹۵۳۸۴۸ میتوانید مجددا در آزمون شرکت نمایید
۸ – اولین نمره ثبت شده در هر روز مبنای قبولی یا ردی میباشد
نکته مهم : فواصل زمانی بین مردودی و باز شدن آزمون حداقل یک روز میاشد
۹ – برای رعایت حقوق دانش پژوهان دیگر، آزمون قابلیت برگشت و مرور را ندارد
در حال حاضر آزمون را تکمیل کرده اید . شما نمیتوانید دوباره شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
شما برای اجرای آزمون باید عضو شده باشید یا وارد پنل کاربری شوید
شما برای شروع این آزمون باید آزمون های مشخص شده را تکمیل نمائید :
” آزمون دوره مجازی بهداشت و ایمنی کار در کارخانجات موادغذایی ” سپاس از اینکه تا پایان با ما همراه بودید
زمان سپری شده است
میانگین امتیاز |
|
امتیاز شما |
|
-
دسته بندی نشده
پاسخ های انتخابی : ۰
تعداد سوالات صحیح: ۰ و امتیاز شما ۰
تعداد سوالات غلط : ۰ و نمره منفی ۰
-
آزمون پایان یافت
برای صدور گواهی آموزشی، شرکت در نظرسنجی دوره های آموزشی از طریق «کارتابل آموزشی من» ، الزامی میباشد.
- ۱
- ۲
- ۳
- ۴
- ۵
- پاسخ داده شده
- مرور
آزمون دوره مجازی بیوتروریسم و پدافند غیرعامل در صنایع غذایی
۰ از ۵ سوالات تکمیل شده است .
پرسش و پاسخ:
- ۱
- ۲
- ۳
- ۴
- ۵
اطلاعات
۱ – آزمون شامل پنج سؤال تستی میباشد
۲ – زمان آزمون سی دقیقه میباشد
۳ – برای شروع آزمون روی گزینه شروع کلیک نمایید
۴ – در پایان آزمون حتما بر روی گزینه پایان کلیک نمایید تا نمره شما ثبت شود
۵ – برای صدور گواهی پایان دوره آموزشی، شرکت در نظرسنجی دوره های آموزشی از طریق « کارتابل آموزشی » ، الزامی میباشد
۶ – نمره قبولی ۶۰ از ۱۰۰ میباشد
۷ – در صورت مردود شدن در آزمون، تا سه دفعه با هماهنگی میتوانید مجددا در آزمون شرکت نمایید
برای هماهنگی جهت باز نمودن آزمون، در پیام رسان «ایتا» ، «تلگرام» یا « واتساپ » به شماره چت درج شده در بالای سایت پیام دهید (پیامک ندهید)
مدت زمان باز بودن آزمون در هردفعه، نیم ساعت میباشد. لذا فقط در صورت آماده بودن برای انجام آزمون، هماهنگ نمایید تا آزمون باز شود
۸ – اولین نمره ثبت شده در هر ۲۴ ساعت مبنای قبولی یا ردی میباشد
نکته مهم : فواصل زمانی بین مردودی و باز شدن آزمون حداقل ۲۴ ساعت میاشد
۹ – برای رعایت حقوق دانش پژوهان دیگر، آزمون قابلیت برگشت و مرور را ندارد
در حال حاضر آزمون را تکمیل کرده اید . شما نمیتوانید دوباره شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
شما برای اجرای آزمون باید عضو شده باشید یا وارد پنل کاربری شوید
شما برای شروع این آزمون باید آزمون های مشخص شده را تکمیل نمائید :
” آزمون دوره مجازی بیوتروریسم و پدافند غیرعامل در صنایع غذایی ” سپاس از اینکه تا پایان با ما همراه بودید
زمان سپری شده است
میانگین امتیاز |
|
امتیاز شما |
|
-
دسته بندی نشده
پاسخ های انتخابی : ۰
تعداد سوالات صحیح: ۰ و امتیاز شما ۰
تعداد سوالات غلط : ۰ و نمره منفی ۰
-
آزمون پایان یافت
برای صدور گواهی آموزشی، شرکت در نظرسنجی دوره های آموزشی از طریق «کارتابل آموزشی» ، الزامی میباشد.
درصورتی که در پایان آزمون موفق به مشاهده نمره خود نشدید، میتوانید از طریق «کارتابل آموزشی» و گزینه «نمرات و سوابق دانش پژوه» اقدام نمایید.
- ۱
- ۲
- ۳
- ۴
- ۵
- پاسخ داده شده
- مرور
آزمون دوره مجازی غذای حلال و الزامات آن
۰ از ۵ سوالات تکمیل شده است .
پرسش و پاسخ:
- ۱
- ۲
- ۳
- ۴
- ۵
اطلاعات
۱ – آزمون شامل پنج سؤال تستی میباشد
۲ – زمان آزمون پنج دقیقه میباشد
۳ – برای شروع آزمون روی گزینه شروع کلیک نمایید
۴ – در پایان آزمون حتما بر روی گزینه پایان کلیک نمایید تا نمره شما ثبت شود
۵ – برای صدور گواهی پایان دوره آموزشی، شرکت در نظرسنجی دوره های آموزش از طریق «کارتابل آموزشی من» ، الزامی میباشد
۶ – نمره قبولی ۶۰ از ۱۰۰ میباشد
۷ – در صورت مردود شدن در آزمون، تا سه دفعه با هماهنگی با شماره ۰۹۱۲۸۹۵۳۸۴۸ میتوانید مجددا در آزمون شرکت نمایید
۸ – اولین نمره ثبت شده در هر روز مبنای قبولی یا ردی میباشد
نکته مهم : فواصل زمانی بین مردودی و باز شدن آزمون حداقل یک روز میاشد
۹ – برای رعایت حقوق دانش پژوهان دیگر، آزمون قابلیت برگشت و مرور را ندارد
در حال حاضر آزمون را تکمیل کرده اید . شما نمیتوانید دوباره شروع کنید.
آزمون در حال بارگذاری است
شما برای اجرای آزمون باید عضو شده باشید یا وارد پنل کاربری شوید
شما برای شروع این آزمون باید آزمون های مشخص شده را تکمیل نمائید :
” آزمون دوره مجازی غذای حلال و الزامات آن ” سپاس از اینکه تا پایان با ما همراه بودید
زمان سپری شده است
میانگین امتیاز |
|
امتیاز شما |
|
-
دسته بندی نشده
پاسخ های انتخابی : ۰
تعداد سوالات صحیح: ۰ و امتیاز شما ۰
تعداد سوالات غلط : ۰ و نمره منفی ۰
-
آزمون پایان یافت
برای صدور گواهی آموزشی، شرکت در نظرسنجی دوره های آموزشی از طریق «کارتابل آموزشی من» ، الزامی میباشد.
- ۱
- ۲
- ۳
- ۴
- ۵
- پاسخ داده شده
- مرور
-
سوال ۱ از ۵
۱. سوال
در مورد عاری بودن مواد اولیه و فرآورده های غذایی حلال به هر شکل ممکن و در هر مرحله از تولید تا مصرف، کدامیک از موارد زیر اشتباه است؟
-
سوال ۲ از ۵
۲. سوال
در فرآورده های غذایی، استفاده از مشتقات دام، طیور و آبزی مانند عصاره گوشت، روغن و مشابه آنها: -
سوال ۳ از ۵
۳. سوال
آنزیم هایی که در مواد اولیه و فرآورده های غذایی حلال استفاده می شوند: -
سوال ۴ از ۵
۴. سوال
کدامیک از موارد زیر اشتباه است؟ -
سوال ۵ از ۵
۵. سوال
چند جزء از اجزای بدن حیوان حلال گوشت، پس از ذبح شرعی حرام هستند؟