📝 اسید لاکتیک در صنایع غذایی
📝 Lactic acid in the food industry
لاکتیک اسید بیشتر به عنوان نگهدارنده در تولید محصولات غذایی استفاده می شود؛ با این حال، دارای کاربردهای بسیار دیگری نیز است.
لاکتیک اسید (Lactic acid) چیست؟
احتمالا تا به حال شنیده اید که اسید لاکتیک در بدن شما وجود دارد؛ بنابراین، ممکن است کنجکاو شوید اگر بدانید که این اسید در برخی غذاها نیز وجود دارد. نوعی اسید آلی است که توسط گروهی از باکتری ها، در هنگام تخمیر مواد غذایی تولید می شود. درواقع، باکتری ها از جمله برخی از باکتری ها در روده انسان، در طی تخمیر این اسید را می سازند.
همچنین گاهی اوقات به عنوان نگهدارنده مواد غذایی برای جلوگیری از فساد و افزایش طعم غذاهای فرآوری شده استفاده می شود. (یک نگهدارنده ارزان با کم ترین فرآوری است) علاوه بر این ها، به عنوان یک عامل ژل کننده نیز عمل می کند. عوامل ژل کننده، محصولات غذایی مانند ژله و سایر دسرها را غلیظ و تثبیت می کند.
سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) استفاده از آن را در اکثر فرآورده های غذایی، به غیر از غذاهای مخصوص نوزادان و شیر خشک، تایید کرده است.
کاربردهای لاکتیک اسید در صنایع غذایی
علت اصلی که تولید کنندگان مواد غذایی این اسید را به فرآورده های غذایی اضافه می کنند، به دلیل خواص ضد میکروبی آن و توانایی افزایش عمر مفید محصولات است. این افزودنی به تنظیم سطح pH کمک می کند و از رشد میکروارگانیسم ها جلوگیری می کند. در نتیجه مدت ماندگاری فرآورده های غذایی را افزایش می دهد.
همچنین طعم مواد غذایی را تقویت می کند. علاوه بر این، تولید کنندگان مواد غذایی از آن به دلیل خواص زیر نیز در تولید مواد غذایی استفاده می کنند:
- یک افزودنی طبیعی است
- حلال
- عامل تیمار
- عامل ژل کننده
- بازدارنده تغییر رنگ
- حامل مواد غذایی
از دیگر مزایای شرکت در این دوره استفاده از انواع گواهینامه و مدرک معتبر ملی و بین المللی با کد رهگیری اختصاصی و قابل استعلام می باشد.
✅گواهینامه های قابل دریافت پس از موفقیت در دوره آموزشی اسید لاکتیک در صنایع غذایی :
🔷گواهینامه معتبر آکادمی آلپ با مجوز و تأییدیه سازمان غذا و دارو و دارای کد رجیستری و قابلیت استعلام و دارای امتیاز بازآموزی
🔷گواهینامه ترجمه شده توسط دارالترجمه رسمی در سر برگ وزارت دادگستری جهت مهاجرت
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی آکادمی Stanford Cert (استنفورد سرت) کشور آمریکا
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی آکادمی Cambridge Cert (کمبریج سرت) کشور انگلستان
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی آکادمی Oxford Cert (آکسفورد سرت) کشور انگلستان
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی ARS کشور استرالیا
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی CRS کشور کانادا
📚 سرفصل ها :
✅اهمیت اسید لاکتیک
✅شیمی اسید لاکتیک
✅اهمیت تنظیم اسید لاکتیک در صنایع غذایی و نوشیدنی ها
✅اسید لاکتیک در ساختار ماده غذایی و روشهای تجزیه و تحلیل آن
✅اسید لاکتیک و باکتری های آن
آکادمی آلپ
معتبرترین مرکز آموزش مجازی تخصصی بین المللی مدیریت کیفیت و صنایع غذایی در کشور