گواهینامه های حضور در دوره
♦ ایزو ۲۲۰۰۰ ویرایش ۲۰۱۸ – ۱۵ دی ۱۴۰۱
♦ نظام آراستگی محیط کار ۵S – نوزدهم دی ۱۴۰۱
♦ اصول کنترل کیفیت و بهداشت کیترینگ و رستوران – ۲۴ دی ۱۴۰۱
♦ اصول موفقیت کسب و کارهای صنایع غذایی – ۳۰ دی ۱۴۰۱
♦ عملیات خوب آزمایشگاهی – ۶ بهمن ۱۴۰۱
♦ عملیات خوب تولید – ۷ بهمن ۱۴۰۱
♦ رنگهای خوراکی – ۱۱ بهمن ۱۴۰۱
♦ تضمین کیفیت کاربردی – ۱۴ بهمن ۱۴۰۱