📝 مدیریت سفره خانه های سنتی
📝 Management of traditional canteens
افزایش تعداد سفره خانه های سنتی در نقاط مختلف کشور دلیل استقبال بی نظیر جامعه ما از این نوع واحدها بوده ، و استمرار این روند نیاز جامعه به چنین واحدهایی را نشان میدهد. اکثر سفره خانه های موجود در حال حاضر به صورت کاملاً سلیقه ای اداره میشود و بیشتر آنها دارای نقایص عمده ای از جمله نقایص ساختمانی ، تأسیساتی ، تجهیزاتی ، خدماتی ، بهداشتی و ایمنی میباشند که نشان از بی توجهی در این حرفه بوده و علت اصلی این بی توجهی در واقع عدم اجرای ضوابط موجود و نبود استاندارد در این زمینه میباشد. به همین منظور جهت رفع این معضل و به منظور ممانعت از هر گونه عملکرد سلیقه ای و جلوگیری از تضییع حقوق گردشگران و میهمانان و متضرر شدن کارآفرینان و بهره برداران ، نسبت به تهیه و تدوین استاندارد سفره خانه های سنتی مبادرت جدی لحاظ گردیده است. امید است با اجرای ضوابط این آموزش ، علاوه بر تأمین رضایت میهمانان ، اشتغال زایی نیز افزایش یافته و موجبات سرمایه گذاری در این صنعت بیشر فراهم گردیده ، و سفره های رنگین با انواع غذاهای لذیذ ایرانی در سفره خانه ها رونق بیشتری یابد . طبیعی است با گسترش این صنعت ضمن بها دادن به سنتها و آداب و رسوم ایرانی ، فرهنگ غذا خوردن و همچنین میهمان نوازی ایرانی این واقعیت انکار ناپذیر، در محیطی مملو از شادی فراهم خواهد گردید.
از دیگر مزایای شرکت در این دوره استفاده از انواع گواهینامه و مدرک معتبر ملی و بین المللی با کد رهگیری اختصاصی و قابل استعلام می باشد.
✅گواهینامه های قابل دریافت پس از موفقیت در دوره آموزشی مدیریت سفره خانه های سنتی :
🔷گواهینامه معتبر ملی پایان دوره آکادمی آلپ با کد رجیستری و قابلیت استعلام و امکان ترجمه رسمی
🔷گواهینامه معتبر لاتین بین المللی ALP ACADEMY با کد رجیستری و قابلیت استعلام
🔷گواهینامه ترجمه شده توسط دارالترجمه رسمی در سر برگ وزارت دادگستری جهت مهاجرت
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی آکادمی Stanford Cert (استنفورد سرت) کشور آمریکا
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی آکادمی Cambridge Cert (کمبریج سرت) کشور انگلستان
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی آکادمی Oxford Cert (آکسفورد سرت) کشور انگلستان
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی ARS کشور استرالیا
🔷گواهینامه معتبر بین المللی پایان دوره آموزشی CRS کشور کانادا
📚 سرفصل ها :
✅ مقدمه
✅ اصطلاحات و تعاریف
✅ ویژگیهای ظاهری ساختمان
✅ طراحی سردر سفره خانه
✅ در ورودی
✅ راهروی ورودی
✅ تالار سفره خانه
✅ سرمایش و گرمایش
✅ واحدهای بهداشتی
✅ فضای ویژه کارکنان
✅ پارکینگ
✅ فضای بیرونی سفره خانه
✅ تابلوهای راهنما و هشداردهنده
✅ وسایل و چیدمان تالار سفره خانه
✅ کف تالار
✅ پرده ها
✅ چلچراغ ها و پرده ها
✅ تابلوها
✅ ویترین های حاوی اشیاء سنتی و صنایع دستی
✅ گل و گلدان
✅ تخت و نیمکت
✅ میز و صندلی
✅ میز کمکی
✅ میز چرخدار حمل غذا (ترولی)
✅ تابلوی رزرو و شماره میز
✅ صندلی چرخدار (ویلچر) و صندلی کودک
✅ ظروف
✅ چایخانه
✅ غرفه های عرضه تنقلات ایرانی
✅ خدمات سفره خانه
✅ فهرست غذا
✅ پذیرایی غذا
✅ موسیقی زنده
✅ پخت نان
✅ ارائه صورتحساب
✅ خدمات مدیریتی
✅ کارکنان
✅ لباس کارکنان
✅ صلاحیت کارکنان
✅ گذراندن دوره آموزشی زبان دوم
✅ گذراندن دوره آموزشی درخصوص نحوه برخورد با میهمانان با فرهنگ های مختلف
✅ راهنمای تأسیس سفره خانه های سنتی
✅ شرایط عمومی احراز پست و شرح وظایف کارکنان سفره خانه های سنتی
آکادمی آلپ
معتبرترین مرکز آموزش مجازی تخصصی بین المللی مدیریت کیفیت در کشور